Sport
2022-08-10

Deiby Arango: Örülök a góljaimnak

A nyáron leigazolt kolumbiai futsalos szerint a Debreceni Egyetem alakulatában mindenki egy irányba húz, ennek köszönhetően maradt veretlen az edzőmeccseken.

A DEAC férfi futsalcsapata a nyári felkészülést hibátlan mutatóval zárta, sorrendben az Újpestet (6-2), a Nyíregyházát (6-3), a Dévát (8-3) és a Székelyudvarhelyet (7-1) fektette két vállra. Sokan azt állítják, hogy az edzőmeccsek eredményeiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de azért ez a négy diadal bizakodásra adhat okot a bajnoki rajt előtt.

– Erős ellenfeleket győztünk le, méghozzá főleg a csapatmunkának köszönhetően. Mindenki kivette a részét ezekből a sikerekből, hasonló mentalitással lehet esélyünk arra, hogy az NB I-ben összejöjjön a jó rajt. Természetesen örülök annak, hogy mindegyik összecsapáson betaláltam (hat góllal jelentkezett – a szerk.), de nem dőlhetek hátra, az edzéseken továbbra is keményen kell dolgoznom, mivel minden téren fejlődni akarok – nyilatkozta Deiby Arango.

A 26 esztendős kolumbiai játékos nagyjából egy hónappal ezelőtt érkezett meg az együttesünkhöz. Deiby Arango számára speciális lesz ez az idény, hiszen karrierje során először állt légiósnak.

– A vezetőedző és a csapattársaim egyaránt kedvesen fogadtak. Mindenki nagyon segítőkész, de ki kell emelnem Thiagót és Sándor Attilát, hiszen ha bármilyen problémám van, hozzájuk bátran fordulhatok. Debrecen is tetszik, már szakítottam arra időt, hogy megnézzem a nevezetességeit – árulta el a dél-amerikai légiós.

Deiby Arango góljai a felkészülési meccseken:

DEAC-Újpest: 2 gól
DEAC-Nyíregyháza: 1 gól
DEAC-Déva: 2 gól
DEAC-Székelyudvarhely: 1 gól

 BIRÓ ÁDÁM 

Űrszakembereket képeznek a Debreceni Egyetemen

Öt bemutatót tervez az idén a nagyváradi Szigligeti Színház

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek