Sport
2022-08-04

Szombaton pályára lép a Loki

Először játszik hazai pályán a DVSC az OTP Bank Liga 2022/23-as kiírásában, csapatunk szombaton 20 órakor az újonc Kecskemétet fogadja a Nagyerdei Stadionban. Az mindenképpen különleges a párosításban, hogy a két gárda 8 esztendeje találkozott utoljára NB I-es mérkőzésen a cívisvárosban, 2014 szeptemberében 0-0 lett a végeredmény.

Az összesített mérleg a Loki javára kedvező, hiszen a 14 egymás ellen vívott első osztályú bajnokiból 9-et megnyert, 2 döntetlen mellett pedig csak 3-szor kapott ki. A Kecskemét idén jutott fel, azonban tavaly így is megtréfálta a mieinket, a Magyar Kupában hosszabbítás után 2-1-re nyert saját pályáján.

Van tehát miért visszavágni, de ennél sokkal fontosabb, hogy a Loki-szív által kivívott kisvárdai 2-2 után hazai közönség előtt sikerüljön megszerezni a három pontot. A vendégek masszív, összeszokott csapatot alkotnak, a nyitányon a Vasas még emberelőnyben sem bírt velük (0-0). Az azon a mérkőzésen kiállított Sági Milán nem játszhat szombaton, nálunk viszont az eltiltását letöltött Kusnyír Erik visszatérhet.

forrás és fotó:dvsc.hu

Egészséges utódokkal örvendeztetnek az új-kaledóniai vitorlásgekkók

Éjszakai járatok a Bor- és Jazznapok idején

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek