Sport
2022-07-11

Elkelt Ádám Martin

A magyar labdarúgó bajnokság gólkirálya a dél-koreai Ulsan Hyundai FC csapatában folytatja karrierjét.

Ádám Martin 2020 nyarán érkezett Kaposvárról Paksra. Első szezonjában nyolc gólt szerzett huszonnyolc mérkőzésen, 1361 percet töltve a pályán. A tavalyi évad azonban igazán nagy áttörésre sikeredett a klasszikus center életében. A harminchárom fordulós bajnokságban összesen harmincegyszer vette be ellenfeleink kapuját. 

„Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt” - fogalmazott búcsúzóul a támadó a Paks FC honlapnak. 

A transzfer kapcsán Haraszti Zsolt így vélekedett. „Ádám Martin szerződtetése kiváló döntés volt. Sokat köszönhetünk neki és Ő is klubunknak. Nálunk lett válogatott játékos, valamint NBI-es gólkirály. Játékával nagyban hozzájárult csapatunk jó szerepléséhez. Kívánjuk számára, hogy egy sikeres időszakot abszolváljon a dél-koreai csapatnál, és természetesen nagy szeretettel várjuk majd vissza” - nyilatkozta ügyvezetőn. 

Foto: paksifc.hu 

Zenés-irodalmi színpad a Campus Fesztiválon

Friss műszaki diplomások a DE-n

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek