Sport
2022-06-19

Megérkezett a vizes vb dala

Király Viktor és Brenka dinamikus duója szállítja a zenei aláfestést a vizes világbajnoksághoz.

A magyarországi világesemény Wawes című nótáját Szabó „Zé” Zoltán zeneszerző és Méhes Adrián szövegíró közreműködésével Király Viktor, illetve Brenka keltette életre.

„Több okból áll közel hozzám a vizes sportok találkozója. Személy szerint nagyon sokáig, körülbelül nyolc éven keresztül versenyszerűen úsztam. A kedvencem a hát és a pillangó volt. Felemelő érzés, hogy most énekesként részt vehetek a 2022-es vizes világbajnokságon” – mondta Király Viktor, az MTV EMA 2019-es magyar győztese.

Hozzátette, élvezte a dal készítését, átérezték a dal üzenetét.

„Kiváló hangulatú és üzenetű dal született, ami összefoglalja hazánk motívumait, miközben nagyon is modern. Korábban nem énekeltem még együtt Brenkával, de imádtam vele dolgozni. Tehetséges előadó, nagyon tetszik a stílusa és szerintem jól passzol a hangunk. Alig várjuk, hogy a magyar és a külföldi közönség előtt előadhassuk ezt a dalt” – fogalmazott a 2014-es VIVA COMET év előadója.  

A zenei pályafutása elején járó Brenka művésznévre hallgató Dárdai Blanka Király Viktorhoz hasonlóan hatalmas megtiszteltetésként élte meg a felkérést.

„Viktort és Zé-t sem ismertem eddig, de amikor ennyire gördülékenyen megy a munka, abból mindig nagyon szép dolgok születnek és ez most is így volt. Szerintem ennek a dalnak van egy olyan energiája, amit egyszerűen csak jó hallgatni. Megtiszteltetés ilyen emberekkel dolgozni” – nyilatkozta az énekesnő, aki az X-Faktort követően a Tudom című dallal robbant be a köztudatba.

 

Benedek Tibor nevét viseli a legjobb játékosnak járó különdíj

ifj. Richter József

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek