Sport
2022-05-07

Egy tét nélküli iksszel az ember ritkán viccel

A tabellán elfoglalt helyezést figyelembe véve inkább a DVSC örülhet az egy pontnak.

 

A mérkőzés  előtt átadták a Zilahi-díjat, amelyet minden évben az adott szezonban legjobban teljesítő debreceni játékos számára ítél oda a klub vezetősége,  idén ezt Baráth Péter érdemelte ki.

A DVSC szerzett vezetést  majd a második játékrészben a Puskás Akadéma egyenlített. A nem túl nagy iramú mérkézős pozítivuma egy gyönyörű Bódi Ádám gól illetve az, hogy jó néhány fiatal is pályára lépett a hazaiaknál.

 A 34. percben az első igazán nagy hazai helyzet gólt hozott. Bódi elé került a labda, aki 12 méterről, majd mértani pontossággal tekert és a labda a bal kapufáról bepattant a felcsúti kapuba, 1-0.

A 63. percben Baluta szögletét Kozák csúsztatta tovább Favorov lábára, aki néhány méterről a kapuba passzolta a labdát, 1-1.

OTP BANK LIGA NB I, 32. FORDULÓ

DEBRECENI VSC-PUSKÁS AKADÉMIA 1-1 (BÓDI 34., ILL. FAVOROV 63.)

Nagyrdei Stadion 3620 néző

DVSC: Gróf – Baranyai, Deslandes, Pávkovics, Korhut (Ferenczi 65.) – Baráth, Bényei (Varga 65.) – Sós, Do. Babunski (Dzsudzsák 75.), Bévárdi (Soltész 89.) – Da. Babunski (Rácz 75.)

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Stronati, Spandler, Nagy Zs. (Deutsch 88.) – van Nieff, Favorov – Slagveer, Urblik (Corbu, a szünetben), Baluta (Komáromi 80.) – Zahedi (Kozák 41.)

Magyar Kupa döntőben a DEAC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek