Sport
2022-04-26

Kezdődik a harc az ötödik helyért

Fazekas Balázs szerint a Debreceni Egyetem alakulatára valamilyen szinten jutalomjáték vár.

Jön a szezon utolsó csörtéje: a DEAC férfi röplabdázói szerda este megkezdik a Kecskemét elleni párharcot, amelyen eldől, melyik csapat végez az ötödik helyen. Ez a csata is az egyik fél harmadik sikeréig tart. Fodor Antal tanítványainak kellemes emlékei lehetnek a Messzi István Sportcsarnokról, mivel február végén 3:2-re diadalmaskodtak ott.

 Azt a meccset szoros csata és nagy feszültség jellemezte, több alkalommal a piros lap is felvillant. Szerintem hasonló mederben fog zajlani a mérkőzés holnap. Talán többen az ellenfelünket tartják esélyesebbnek, ettől függetlenül bízom a győzelemben. Télen remekül működtek a blokkjaink, emellett a támadójátékunkat sem érhette kritika. Amennyiben a védekezésünk picit javulni fog, akkor reális esélyünk lesz az újabb sikerre. Ádám Andrást leszámítva mindenki egészséges, vagyis közel teljes kerettel utazhatunk. A Kistext elleni három diadal jót tett az önbizalmunknak. Az szintén örömteli, hogy a bennmaradásunk már biztossá vált. Bizonyos tekintetben örömjátékként is tekinthetünk a következő párviadalra – nyilatkozta Fazekas Balázs.

A hírös városiak a negyeddöntőben nem bírtak a MAFC gárdájával, aztán a Dunaújvárossal vívott párharcot 3:1-re húzták be, így maradt sanszuk az ötödik pozícióra.

Extraliga 5. helyért, 1. mérkőzés
Kecskeméti RC-DEAC
2022. 04. 27. (szerda) 19:00, Messzi István Sportcsarnok

Debrecenben is kezdődik a Bartók Tavasz

Hetényi Zoli a ljubljanai keretben, Mihalik Gergő túl az első mérkőzésen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek