Sport
2022-04-25

DVSC II: Értékes pontokat szereztünk Putnokon

A Putnok otthonában lépett pályára a DVSC második csapata az NB III Keleti csoportban vasárnap délután. A mérkőzés előtt a pályára lezúduló hatalmas eső nem könnyítette meg a csapatok dolgát, így egy igen nehéz talajon indult kilencvenperces útjára a labda.

Ettől függetlenül remekül és dinamikusan kezdtünk, aminek köszönhetően 5 perc elteltével Soltész Dominik átlövésgóljával megszereztük a vezetést. Szűcs János vezetőedző honlapunknak adott nyilatkozatában elmondta, nagy hiányérzet van benne, hisz az első játékrész közepéig eldönthettük volna a három pont sorsát, ám nem tudtuk értékesíteni az előttünk adódó három-négy százszázalékos ziccert.

A szünet előtt egyenlítette a hazaiak, ám a második félidőt is úgy kezdtük, mint az elsőt, a 48. percben Sármány Kristóf révén ismét nálunk volt az előny. A találkozón újabb gól már nem született, így a kis Loki remekül futballozva, nagyot küzdve, teljesen megérdemelten nyert, mellyel három nagyon értékes pontot szerzett.

NB III Keleti csoport 32. forduló

Putnok FC-DVSC II. 1–2 (1-1)

DVSC II: Szabó S. – Baranyai (Kalafat, 62.), Kovács R., Kovács G., Tordai – Sipos (Fábián, 80.), Farkas, Balla – Soltész, Rácz (Batai, 70.), Sármány
Gól: Soltész (5.), Sármány (48.)

 

dvsc.hu

Nem volt elég a kétgólos előny

Golob: a Szabadság Mozgalom szabadságot hozhat az országnak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek