Sport
2022-04-14

Bronzérmes vendégszereplés

A Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának 7. fordulóján Debrecenben, az Arany Bikák DSE szervezésében vendégeskedtünk. Negyven nevezés mellett a DEAC dartsszakosztály 11 játékosa mérettette meg magát a versenyen. Két legeredményesebb játékosunk Oláh Bence Attila és Vörösházi György volt.

Oláh Bence Attila, mint összetett ranglistavezető várta a fordulóját, ennek méltóan meg is nyerte a csoportját, míg Vörösházi György is hasonlóan szerepelt. Mindkét játékosunk csoportelsőséggel kezdte a versenyt.

Oláh Bence Attila a főágat két 4-1-es, és egy 4-0-lás győzelemmel indította. Vörösházi György két csapattársával kezdte a menetelést (4-0, 4-0), majd egy 4-1-es győzelemmel abszolválta az elődöntőbe jutást. Így fekete-fehér mezeseink rögtön a legjobb 4-ben találták magukat, ahol Bence és György is 4-2-es vereséget szenvedett. Bár a DEAC-os döntő nem jött össze, mindkét játékosunk értékes pontokkal gazdagodott a verseny során, ami Oláh Bence Attilának kiemelkedően fontos, hiszen továbbra is vezeti 132 ponttal a kelet-magyarországi régiót!

Folytatás legközelebb, április 24-én a DEAC szervezésében!

Hallgasd vissza adásainkat!

Apolló Mozi

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek