Sport
2022-04-08

Mátyus Panna: Mindenkitől száz százalék kell

A röplabdázó úgy véli, a DEAC nem ismert elveszett labdát Szegeden.

Női röpiseinkre rangadó vár vasárnap 18 órától, hiszen a második helyen álló Szeged érkezik a DESOK-ba. A Tisza-parti együttes otthonában 3:0-s vereségbe futott bele Kuszkó Zsolt együttese február végén. A végeredmény csalóka, mivel minden szett nagy küzdelemben dőlt el.

– Az elmúlt hetekben rengeteg új dolgot tanultunk, amit vasárnap szeretnénk alkalmazni. Nem ígérkezik könnyű feladatnak a három pont begyűjtése, de amennyiben mindenki száz százalékon fog pörögni, reális esélyt látok erre. A szegedi arénában ugyan kikaptunk, ennek ellenére kellemes emlékeim maradtak arról a találkozóról. Igazi csapatként küzdöttünk, emellett nem ismertünk elveszett labdát, ilyen mentalitásra lesz szükség hazai környezetben is. Ellenfelünknél a támadásokat gyakran a portugál Inés Alexandra Monstanto De Barros Pereira fejezte be. Valószínűleg hétvégén ismét igyekszik borsot törni az orrunk alá, de jó blokkokkal szerintem le tudjuk fékezni őt – nyilatkozta Mátyus Panna.

Az előző fordulóban a Szolnokot győztük le magabiztosan idegenben. A 3:0-s diadal annak tükrében még fényesebb, hogy a csarnokunkban “csak” 3:2-re múltuk felül a szolnokiakat.

– Az egész mérkőzésen mi domináltunk, míg riválisunk nem tudta megismételni azt a teljesítményt, amit a DESOK-ban nyújtott. Erre az eredményre és játékra bátran építhetünk – zárta mondandóját Mátyus Panna.

NB II Kelet Felsőház 8. forduló
DEAC-Vidux-Szegedi RSE
2022. 04. 10. (vasárnap) 18:00, DESOK

Nem indulhatunk ki az őszi diadalból

BEAT LIVE: Költészet napja a Beaten (április 11.)

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek