Sport
2022-04-03

Krajcsi Bence: Jó esélyt látok a győzelemre

Az ifjú kapuvédő úgy véli, kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Debreceni Egyetem alakulata.

Férfi futsalosaink gondolatai az Újpest körül fognak forogni az elkövetkező napokban. Elek Gergő legénysége hétfő este 18.30-tól a bajnokságban fogadják a IV. kerületieket, majd szerdán a fővárosban megrendezik a Magyar Kupa-negyeddöntő első felvonását. Ebben a szezonban még veretlenek vagyunk az újpestiek ellen, egy győzelem mellett két ütközet döntetlennel végződött.

– Ezek az eredmények egyértelműen bizakodásra adhatnak okot. Az alapszakasz végén 4-2-re vertük a lila-fehéreket, ezzel pedig megváltottuk a jegyünket a felsőházba. Októberben az öt a négy elleni taktikánknak köszönhetően kétgólos hátrányból felállva tudtunk pontot menteni Budapesten, majd a rájátszás nyitányán a sok nehézségünk ellenére 1-1-et játszottunk.

 

Úgy tudom, ellenfelünknél alapemberek hiányoznak majd hétfőn, ennek ellenére nehéz összecsapásra számítok. Egységes együttes érkezik hozzánk, amely remek képességekkel megáldott játékosokkal rendelkezik, elég csak Horváth Benedekre, Lucasra, Harnisch Ákosra vagy Suscsák Mátéra gondolni.

 

Megnéztük az újpestiek legutóbbi bajnokiját, amit 6-2-re veszítettek el Berettyóújfaluban. Csalóka ez a végeredmény, nem volt ekkora különbség a két gárda között. Örömteli, hogy Szabó Ábelt leszámítva (fiatal futsalosunk két találkozóra szóló eltiltást kapott az MLSZ-től – a szerk.) mindenkire számíthat a vezetőedző. Amennyiben bronzmeccset akarunk játszani az NB I-ben, mindenképpen nyernünk kell. Jó esélyt látok a sikerre, bízom benne, hogy bejön a megérzésem – mutatott rá Krajcsi Bence.

Az előző játéknapon a Veszprém ellen 8-3-as pofonba futottunk bele hazai környezetben. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a külső körülmények sem segítették a dolgunkat.

 Sajnos a bírói döntések minket sújtottak, ettől függetlenül akadtak biztató elemek a játékunkban. Például az öt a négy elleni felállásból sokat profitáltunk, erre építhetünk a folytatásban. A meccs akkor dőlt el, amikor a veszprémiek meglőtték a hatodik találatukat – mondta kiváló kapusunk.

NB I Felsőház 6. forduló
DEAC-Újpest FC-220 Volt
2022. 04. 04. (hétfő) 18:30, DESOK

Két telitalálat az ötöslottón

Helló Debrecen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek