Sport
2022-04-01

Ismerős csarnokban bizonyíthat

Túróczi Enikő alig várja már a DEAC következő összecsapását.

A Debreceni Egyetem női röplabdázói szombaton 17 órától Szolnokon vendégeskednek. Kuszkó Zsolt tanítványai február végén szoros küzdelemben, 3:2-re nyertek a Tisza-partiak ellen hazai környezetben. Túróczi Enikő szerint együttesünkre ismét kiegyenlített összecsapás várhat.

Kicsit csalódott voltam a téli mérkőzés után, mivel 3:0-s győzelemben reménykedtem. Sajnos sok hiba csúszott a játékunkba, ezeket pedig a szolnokiak megbüntették. Többször kerültünk hullámvölgybe, de mindig összekaptuk magunkat, ezért diadalmaskodtunk. A harmadik hely szempontjából fontosnak ígérkezik a holnapi ütközet. Mi szeretnénk megtartani ezt a pozíciót, míg a lelkes ellenfelünk pedig meg akar előzni minket. Ezúttal sem tudunk teljes kerettel kiállni, de annak örülhetünk, hogy Szabó Csenge dereka javult, így rá számíthatunk – nyilatkozta 21 esztendős liberónk.

Enikő minden zugát ismeri a Tiszavirág Arénának, mivel korábban a szolnokiakat erősítette.

Izgatottan várom a bajnokit, a szüleim és a barátaim is szurkolni fognak nekem, ami biztosan erőt ad majd. A távozásom óta eléggé átalakult a Szolnok kerete, de azért akadnak ismerősök. Bárdos Adéllal és Gávris Zsófival tartom a kapcsolatot, egészséges rivalizálás megy köztünk – zárta mondandóját Túróczi Enikő.

 

NB II Kelet Felsőház 7. forduló

Szolnoki SPC-DEAC

2022. 04. 02. (szombat) 17:00, Tiszavirág Aréna

Rangadóval kezdenek a gladiátorok

Üzbég gyógyszerészhallgatók Debrecenben

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek