Sport
2022-03-24

Veszélyes ellenfélhez utazik a Debreceni Egyetem alakulata

Krascsenics Csilla szerint a DEAC csapata megfelelő koncentrációval gyűjtheti be az újabb három pontot.

A harmadik pozícióban tanyázó DEAC női futballistái idén még nem kaptak ki az NB II Keleti csoportjában. Krascsenics Csilla együttese a Gyula otthonában folytathatja a jó sorozatát pénteken 14 órától. A Békés megyeiek jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán. Intő jel lehet számunkra, hogy következő ellenfelünk decemberben az Újpesttől rabolt pontot.

– Egy stabil középcsapathoz látogatunk, amely jól védekezik, emellett a kontrákból gyakran veszélyt okoz. Reményeim szerint a ránk jellemző presszing ezúttal is sikerre vezet. Amennyiben nem adunk bele mindent, akkor bajba kerülhetünk holnap. Semmilyen könnyelműség nem fog beleférni, hiszen ez visszaüthet. Jelenleg úgy fest, hogy Kiss Boróka nem léphet pályára, valamint Pap Bogi játéka kérdéses, bár abban bízom, hogy rá számíthatok. Augusztus végén 4-1-re győztük le a gyulaiakat a bajnokságban, de ez csalóka végeredmény, mivel eléggé meggyűlt velük a bajunk. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nyáron épp ellenük estünk ki a Magyar Kupából – nyilatkozta Krascsenics Csilla vezetőedző.

A tréner által is említett augusztusi ütközeten Jakus Lili volt az egyik nyerőember a három góljával, mellette Hardon Rita is bevette a gyulaiak kapuját. Vetélytársunk találatát Sovány Dorina szerezte a 31. percben. A kupa első fordulójában sokkal csalódottabbak lehettünk, mivel Szerb Katalin duplájával a Gyula lépett tovább a következő körbe.

NB II Keleti csoport a 16. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlása
Gyulai Amazonok-DVSC-DEAC
2022. 03. 25. (péntek) 14:00, Gyulai id. Christián László Városi Sporttelep

Fordításkultúra 2022

Szektorbezárásra és milliókra büntették a Lokit

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek