Sport
2022-03-13

A DEAC vereséggel zárta a 25. fordulót.

A DEAC futballistái önbizalomtól duzzadva utazhattak a Füzesgyarmat otthonába, hiszen az előző két meccsüket 10-0-s gólkülönbséggel nyerték meg. Persze a hazaiakat sem lehetett leírni, hiszen november vége óta nem kaptak ki az NB III Keleti csoportjában.

Csapatunkban kezdett Bereczki Dániel, aki a múlt héten nem lépett pályára Jászberényben, mivel akkor született meg a kisfia. Rosszul indult a találkozó, hiszen egy pontrúgás után Raducu szerzett gólt. Ezt követően próbáltuk eltüntetni a hátrányunkat, de a helyzeteinkkel nem tudtunk élni. A szünet előtt emberhátrányba került ellenfelünk, mivel Oltean megkapta a második sárgáját.

A térfélcsere után még nehezebbé vált a helyzetünk, ugyanis Hussein Shadi is túljárt Tóth Dániel eszén. A 78. minutumban dőlt el végleg a meccs, ekkor Popescu köszönt be. A végéig a szépítés összejött, Székely Dávid egy lekészítés után kb. öt méterről lőtt a hosszú sarokba.

Harmadik helyen álló együttesünk október 20-a után maradt pont nélkül.

 A pálya rossz minősége nem igazán kedvezett a játékunknak. A Füzesgyarmat kihasználta a fizikai fölényét, pedig készültünk erre. Ugyan akadtak lehetőségeink, de az ellenfél kapuja előtt hiányzott a határozottság. A kiállítást követően módosítottunk a felállásunkon, a széleken próbáltuk megbontani a hazaiak védelmét. Sajnos hátul nem voltunk eléggé agresszívak, ezért kaptuk a gólokat – összegzett Sándor Tamás vezetőedző.

Székelyék a következő játéknapon a BKV Előre elleni rangadón javíthatnak.

NB III Keleti csoport 25. forduló
Füzesgyarmati SK-DEAC 3-1 (1-0)
gólszerzők: Raducu (8.), Hussein (61.), Popescu (78.), ill. Székely (89.)
kiállítva: Oltean (45.)
A DEAC összeállítása: Tóth D. – Soltész (Virág 64.), Ujvárosi, Orosz – Lakatos, Sándor, Spitzmüller (Sárosi 75.), Rauf (Tochukwu 56.) – Bidzilya (Sidibe 64.), Székely, Bereczki. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Németország már az idén felhagyhat az orosz szén és kőolaj felhasználásával

Thököly Vajk

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek