Sport
2022-03-10

Pajzák Tamás vezeti az összesített régiós ranglistát

Két fordulót rendeztek az elmúlt hétvégeken a dartsligában. A DEAC versenyzői szépen teljesítettek.

A Magyar Darts Liga sorozatának nyitó fordulóját Miskolcon rendezték a DVTK SE Darts Szakosztály által. A 43 nevezőből 12 játékos a DEAC színeiben versenyzett, vendégszereplésünk pedig eredményes játéknapot hozott. Oláh Bence Attila a 3. helyen végzett, míg a döntőben Pajzák Tamás 4-3-ra nyert, és gyűjtötte be vele a győztesnek járó 32 pontot.

A második fordulót ismét idegenben játszottuk, ezúttal a Nyíregyházi Darts Club rendezésében, március 5-én. A DEAC dartsszakosztály 11 játékossal képviseltette magát, így a dobogó ezen a versenyen is reális célnak bizonyult. Pajzák Tamás a verseny során 3 darab 180-at dobott, övé volt a legrövidebb (14 nyilas) leg, és a legmagasabb kiszállót is ő dobta a versenyen, egy 154-es kombinációval: T19, T19, D20. Az egyenes kieséses szakaszban a 28 nevezett játékos közül Pajzák Tamás a 3. helyen végzett, Kovács Patrik pedig a döntőben maradt alul (3-4), így ő a képzeletbeli dobogó 2. fokára léphetett fel.

Az összesített régiós ranglistán Pajzák Tamás továbbra is az első helyet foglalja el (48 ponttal), Kovács Patrik a 3. helyen áll (32 ponttal), míg Oláh Bence Attila a 7. helyen (24 ponttal), Fejszák László pedig a 8. helyen (20 ponttal) zárt az első két forduló után.

Folytatás március 16-án!

Zöld mozi

750 doboznyi segélyadomány

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek