Sport
2022-03-08

A Kaposvárral találkozunk a negyeddöntőben

A Debreceni Egyetem alakulata idegenben kezdi a párharcot.

A DEAC férfi röplabdázói az Extraliga alapszakaszát a hetedik helyen zárták. Fodor Antal tanítványai tíz vereség mellett négy győzelmet arattak a bajnokság első szakaszában.

Hétfőn eldőlt, hogy együttesünk a negyeddöntőben a Kaposvárral találkozik. A párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart, az első meccset a Somogy megyei klub otthonában rendezik március 17-én.

A kaposváriakkal a mostani idényben eddig kétszer csaptunk össze a bajnokságban, itthon és idegenben is 3:0-s vereségbe futottunk bele. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy bravúr lenne, ha összejönne a továbbjutás.

Valóban az ellenfél az esélyesebb, ennek ellenére nem tettünk le az elődöntőről. Úgy érzem, a két légiós érkezésével sokat erősödtünk, ezt be akarjuk bizonyítani a rájátszásban. Nagy kérdés, hogy a sérültek közül kik épülnek fel. Nálunk Bagics Balázs a hétvégén már játszott, ám az erőnlétén még javítania kell. Tóth András hamarosan ismét edzhet, míg F. Nagy Bence kezelésekre jár. A másik oldalon a szerb Milovanovics felépülésében bíznak. Pár napja szoros küzdelemben maradtunk alul a Kaposvár otthonában, ez a meccs erősítheti a fiúk hitét. Az első játszmát megnyerhettük volna, de sajnos kulcspillanatokban hibáztunk, ezt pedig a házigazda megbüntette. A srácok harci kedvével nincs probléma, ezért reményeim szerint jó meccseket fogunk játszani a negyeddöntőben – fogalmazott Fodor Antal vezetőedző.

A tervezett program:
FINO Kaposvár-DEAC március 17., 18:00
DEAC-FINO Kaposvár-DEAC március 20., 19:00
FINO Kaposvár-DEAC március 23., 18:00
DEAC-FINO Kaposvár március 26., 18:00 (ha szükséges)
FINO Kaposvár-DEAC március 29., 18:00 (ha szükséges)

A további párosítások:
Pénzügyőr SE – DKSE
Vegyész RC Kazincbarcika – Kistext
MAFC-BME – Kecskeméti RC

Számtalan növényfajt terjeszthetnek a virágföldek

Van esély a párharc befejezésére

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek