Sport
2022-03-04

Éremesélyes ellen zárjuk az alapszakaszt

Gustavo abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata meglepetést tud okozni a Kaposvár otthonában.

A hétvégén az utolsó fordulót rendezik meg az Extraliga alapszakaszában. A hetedik helyen álló DEAC a második pozíciót birtokló Kaposvár otthonába látogat vasárnap délután. A Somogy megyeiek november végén 3:0-s győzelmet arattak a DESOK-ban, a meccs legeredményesebb játékosa tizennégy pontjával az a Hubicska Patrik volt, aki az előző idényben még a csapatunkat erősítette.

– Tudom, hogy egy nagyon erős csapattal találkozunk, ennek ellenére bízom abban, hogy meglepetést tudunk okozni. A kaposváriaknál szerepel honfitársam, José Antonio Sandoval Rojas, akit jól ismerek. Egy rutinos röplabdázóról beszélünk, aki sokszor megnehezíti az ellenfelek dolgát. Sajnos az előző héten a Kazincbarcika ellen 3:0-ra kikaptunk. Frusztráló volt ez az összecsapás, hiszen sérülések miatt sok hiányzónk volt, így nem játszhattunk a megszokott szisztémában. Ettől függetlenül értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk – nyilatkozta Almora Nunez Gustavo Lazaro.

Kubai légiósunk januárban csatlakozott a keretünkhöz, és elmondása alapján egyre otthonosabban érzi magát Debrecenben.

 Az edzések mellett arra is jut időm, hogy jobban megismerjem a várost. Több helyen jártam már, és nagyon tetszik a település. A klubnak hálás vagyok, hogy bizonyítási lehetőséget adott. A csapattársaimról szintén csak jókat tudok elmondani, ugyanis megkönnyítették a beilleszkedésemet – hangsúlyozta Gustavo.

Extraliga 14. forduló
FINO Kaposvár-DEAC
2022. 03. 06. (vasárnap) 17:00, Kaposvár Aréna

Fotók: Papp Attila

Nepop Ljubov

A szív betegségeiről tanácskoznak

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek