Sport
2022-03-02

Nagy nap lesz a jövő szombat!

A héten a Honvéd elleni idegenbeli találkozó vár a Lokira, ám jövő hétvégén ismét a Nagyerdőn lép pályára csapatunk, mégpedig napra pontosan a DVSC 120. születésnapján. A március 12-én, szombaton 14.30 órakor kezdődő mérkőzésen az Újpest lesz az ellenfél. Fontos, hogy miután az érdeklődés óriási, az összecsapásra már megvásárolhatók a belépők online, valamint a DVSC Ajándékboltban.

Az ünnepi meccsre az ingyenes belépési lehetőség 10 éves korról 18 éves korra nő, tehát aki jogilag még nem felnőtt, térítésmentesen léphet be a Nagyerdei Stadionba. Ugyanez vonatkozik a nyugdíjasokra is, a 65 felettiek és a 18 éven aluliak a VIP kivételével bárhol helyet foglalhatnak a létesítményben, azonban jeleznénk, hogy kötelező ingyenes közreműködői jegyet váltani a pénztárakban vagy a DVSC Shopban, hogy helyre szóló tiketthez juthasson mindenki.

Az ingyenes belépési jogosultságot a biztonsági őrök ellenőrzik a belépéskor. A 65 év alatti nyugdíjasok nyugdíjas igazolvánnyal igazolhatják jogosultságokat (védettségi szükséges), a jelenleg érvényes szabályozások szerint 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vagy saját védettségi kártyájukkal léphetnek a stadion területére.

A születésnap fénypontja nyilván a Loki-Újpest rangadó, ám a mérkőzésen kívül is lesz program bőven. A nap reggel gyermek labdarúgótornával indul a pallagi akadémián, majd 12 órától már streetfood-dal és különböző szabadtéri játékokkal várunk mindenkit a Nagyerdei Stadionnál. A Red&White-ban az érdeklődők találkozhatnak, fotókat készíthetnek a DVSC legendás labdarúgóival, előadást hallhatnak a klub 120 éves történetéről, a kivetítőkön pedig felidézzük a legnagyobb Loki-mérkőzéseket.

A DVSC Shopban már a mérkőzés előtt, 10 órától kaphatók lesznek az egyedi, erre az alkalomra készült retro mezek (nem mellesleg a csapat is ebben, az 1930-as éveket megidéző szerelésben lép pályára), sálak, illetve szurkolói pólók, a találkozó kezdőrúgását a drukker által a 120 év legjobbjának választott DVSC-játékos és edző végzi majd el. Eredményhirdetés és további részletek hamarosan, hajrá, Loki!

dvsc.hu 

„egy sima, egy fordított”

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek