Sport
2022-02-24

Büntetést kapott a DVSC

Ezúttal 350 ezer forintos büntetést kapott a DVSC.

a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a DVSC-t még az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzése kapcsán – az indoklás szerint – a szurkolói által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusokért, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt 2 millió forintos pénzbüntetésben részesítette.

A szövetség fegyelmi bizottságának február 24-i, csütörtöki közlése szerint a Loki újabb büntetést kapott, miután a bizottság összevont eljárásban vizsgálta a DVSC-Kisvárda, a Mol Fehérvár FC-DVSC, valamint a Puskás-Akadémia-DVSC találkozón történteket. A FEB megállapította, hogy a debreceni szurkolók obszcén és megbotránkoztató rigmusokat skandáltak, az indoklás szerint ezért kell fizetnie klubunknak ismét, ezúttal 350 ezer forintot.

Ebben az idényben a klub már augusztusban is kapott egy 2 millió forintos büntetést, illetve novemberben egy 300 ezer forintos bírságot,majd az FTC elleni meccs kapcsán újabb 2 milliót kell fizetni. A büntetések összege a mostani bírsággal együtt összességében – csak ebben a szezonban – 4,65 millió forintra rúg.

forrás és fotó:dvsc.hu

Fiatal kutatók konferenciája

Szélkiáltó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek