Sport
2022-02-22

Drámai meccs után egy lépésre a rájátszástól a DEAC

A DEAC jégkorongcsapata hosszabbítás után 4-3-ra legyőzte a Titánok csapatát az Erste Liga rájátszás-kvalifikációjában, így 1 győzelemre került a továbbjutástól.

A mérkőzés kellemetlen meglepetéssel kezdődött hazai szempontból, hiszen a Titánok 10 percnyi játék után megszerezték a vezetést. A DEAC válasza azonban nem váratott magára sokat. Berta Ákos vette be a vendég kaput alig 2 perccel később.
A második harmadban is 10 percet kellett várni az újabb találatra, annak azonban már a debreceni publikum örült, miután Jan Dalecky góljával a hazai együttes átvette a vezetést. A második játékrész még egy DEAC gólt tartogatott, amit Dominik Novotny szerzett, így az egyetemista gárda 3-1-es előnnyel várta az utolsó 20 percet.
Az utolsó harmad elején egy emberelőnyös helyzetet váltott gólra a vendég együttes, ezzel 1 gólra zárkózott. Egy újabb emberelőnyt kivédekezett ugyan a DEAC, de éppen mikor kiegészült a csapat a Titánok ismét betaláltak, ezzel 3-3-ra alakították a mérkőzés állását, ez pedig már nem is változott, így jöhetett a hosszabbítás.

A ráadásban aztán ismét jött Vladislav Kuleshov mar-mar szokásos, fontos gólja, ezzel kialakult a 4-3-as végeredmény.

A találkozó statisztikáit itt olvashatják.

Folytatás csütörtökön 18:40-től Székesfehérváron, ha ott nyer a DEAC, akkor ott van a legjobb 8 között.

Idegtudományi kutatások partnerségben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek