Sport
2022-01-27

Szombaton a Kisvárdát fogadja a Loki

Néhány hét szünet után tovább folytatódik az OTP Bank Liga, a hétvégén már ismét tétmeccsen bizonyíthat Joan Carrillo legénysége. Nem vár könnyű összecsapás a mieinkre, hiszen a tabella 2. fokán a Ferencváros mögött mindössze egyetlen ponttal álló (a fővárosiak egy meccsel kevesebbet játszottak) Kisvárda látogat a Nagyerdei Stadionba az NB I 18. játéknapján.

A január 29-én, szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésre elővételben már kaphatók a belépők online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, illetve személyesen a DVSC Shopban, amely egyébként a mérkőzés napján 13 órakor nyit.

A két csapat közös futballmúltja alapján nem várható döntetlen, hiszen eddigi 7 bajnoki találkozójuk közül egyetlen egy sem végződött pontosztozkodással. A hét meccsből 4-szer a várdaiak győztek, azonban nem lényegtelen tény, hogy a Loki – egyetlen kivételtől eltekintve – idegenben szedte össze vereségeit, hazai pályán viszont 3-szor is nyert: 2018-ban 3-1-re, 2019-ben 4-1-re, 2020-ban pedig Varga Kevin góljával 1-0-ra. Ősszel Kisvárdán egyébiránt nem futballozott rosszul a DVSC, Varga József révén vezetni is tudott, és csak egy 89. percben esett, szokatlanul jól eltalált Zlicic-lövéssel veszített.

A tavalyi évet két kapott gól nélküli összecsapással zárta csapatunk (FTC 2-0, Gyirmót 0-0), aztán mint ismert, két felkészülési mérkőzésen lépett pályára a téli alapozás alatt. A Kazincbarcika ellen Varga József, Ugrai Roland, Szécsi Márk és Soltész Dominik góljával 4-0-ra nyertünk, míg az ukrán élvonalban szereplő FC Minaj-t 1-0-ra legyőztük, a gólszerző ezúttal is Ugrai Roland volt.

Remélhetőleg szombaton, a Kisvárda ellen is ez lesz a forgatókönyv, mint a két felkészülési meccsen: a Loki kapott gól nélkül tartja ellenfelét a Nagyerdőn, ami jó alapot teremthet egy esetleges győzelemnek.

dvsc.hu

Több száz millió forintnyi drogot találtak Szurdokpüspökiben két dílernél

Keresik Szabó Dzsenifer Krisztinát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek