Sport
2022-01-19

Kubai röplabdázóval erősítettünk

Almora Nunez Gustavo Lazaro már két hete készül a Debreceni Egyetem alakulatánál.

Mozgalmasan telik a téli szünet a DEAC férfi röplabdázóinál. Nemrég jelentettük be, hogy a brazil Willian César Coelho Rabel nálunk folytatja a pályafutását. Ezúttal Almora Nunez Gustavo Lazaro érkezéséről számolhatunk be, a 23 esztendős centerrel a szezon végéig szóló szerződést kötöttünk. A kubai játékos legutóbbi csapata a MAFC volt, ezt megelőzően pedig hazájában szerepelt.

– Január ötödikén csatlakozott a keretünkhöz Gustavo, aki azóta minden edzésen szerepelt. Az eddigi benyomásaim alapján pozitív kép alakult ki róla. Remek fizikai adottságokkal rendelkezik, kiválóan sáncol, emellett a hozzáállásáról szintén csak pozitív dolgokat tudok elmondani. A 197 centiméteres magasságának és a jó súlypontemelkedésének hála nagyon magasan tudja megütni a labdákat. A feladókkal még nincs teljesen összeszokva, ám folyamatos fejlődést tapasztalok ebben a tekintetben is. Csak spanyolul beszél, emiatt a kommunikáció néha nehézkes, de Willian César sokat segít a nyelvi nehézségek áthidalásában – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

Együttesünk vasárnap a Pénzügyőrt fogadja az Extraligában, elképzelhető, hogy ezen a meccsen már számíthat a trénerünk Almora Nunez Gustavo Lazaróra.

Invazív növényfaj a homokterületeken

Mozgalmas évzárás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek