Sport
2021-12-14

Hamarosan visszatérhet a magyar válogatott játékos

Tóth Nóra abban bízik, hogy januárban ismét pályára léphet a Debreceni Egyetem alakulatában.

A DEAC női futsalcsapatának a szurkolói az utóbbi időben hiába keresték Tóth Nóra nevét a keretünkben, hiszen kulcsemberünket meg kellett műteni egy régebbi sérülés miatt.

– Még az előző idény elején a Budaörs otthonában játszottunk, és ezen a meccsen ráléptem a labdára, a peches mozdulat miatt pedig kifordult a bokám. Néhány éve ugyanez történt velem, így egyből éreztem, hogy letörhetett egy csontdarab, valamint a szalagok is megnyúltak. A gyanúm beigazolódott, de a műtétet csak idén végezték el. Szerintem jól sikerült a beavatkozás, de ezzel kapcsolatban biztosat még nem tudok mondani – hangsúlyozta 26 esztendős futsalosunk.

Nóri néhány napja már a csapattal készül, így láthatja a fényt az alagút végén.

– Nagyon vártam ezt a pillanatot, úgy éreztem, olyan állapotban van a lábam, hogy belevághatok a labdás tréningekbe. Quirikó Viviennel azt beszéltük meg, hogy ezen a héten negyvenöt percet fogok a csajokkal edzeni. Az operációt követő második héten elkezdtem kocogni, a gyógytornát pedig még most is csinálom. A hétvégén a TFSE-t fogadjuk, ezt a bajnokit még biztosan kihagyom. Abban bízom, hogy januárban ismét pályára léphetek, de semmit sem akarok siettetni – mondta a magyar válogatott játékosunk.

Tóth Nóra az előző hetek során sem szakadt el a DEAC-tól, amikor tehette, a lelátón szurkolt a csapattársainak.

– Furcsa kívülről nézni a lányokat, néha szomorú is vagyok, hogy nem lehetek velük, de az természetesen vigasztal, hogy hamarosan visszatérhetek. A sérülések és a betegségek ellenére jó teljesítményt nyújtottunk, büszke vagyok a csapatra. A Tolna ellen például még magunkat is megleptük a 6-1-es diadallal. A Csepelt csak 3-0-ra győztük le, az igazat megvallva előzetesen nagyobb különbségre számítottam. Legutóbb az Astra otthonában szereztünk három pontot, ezen a meccsen sok helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, ennek ellenére megérdemelten nyertünk 1-0-ra – zárta mondandóját Tóth Nóra.

A Nagyerdő és a lokisták szívében – a Nagyerdei Stadion története

MCC Debrecen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek