Sport
2021-11-23

Hétről hétre fejlődik a Loki ifjú tehetsége

Gyönyörű Gergő már hónapok óta a Loki első keretének tagja.

Idén nyáron került fel a DVSC felnőttcsapatához a saját nevelésű labdarúgó, Gyönyörű Gergő. A 20 esztendős játékos jól érzi magát az első keretnél, ahová maximálisan befogadták a társai, az 1. fordulóban, a Honvéd ellen pedig bemutatkozott az élvonalban, nem is akárhogy.

Nagyon boldog voltam, amikor pályára léptem életem első NB I-es meccsén, melyen ráadásul gólpasszal vettem ki a részem a 4-1-es sikerünkből. Az elején nem volt könnyű, hisz sokkal másabb a felnőtt futball, de hamar megszoktam, és igyekszem minden edzésen, meccsen maximálisan helytállni.

Gyönyörű Gergő a Honvéd elleni debütálását követően még további két alkalommal ölthette magára a Loki-mezt élvonalbeli találkozón. Az NB III-as csapatunkban alapembernek számít, eddig 9 mérkőzésen 5 gól szerzett az idei kiírásban. Legutóbb az Eger otthonában lejátszott meccs főszereplője volt, ugyanis 2 góllal vette ki a részét a 3-2-es debreceni győzelemből.

Teljesen más a harmadosztályú labdarúgás, hisz ott leginkább a párharcok, míg az NB I-ben a játék és a futás dominál. Aránylag gyors és technikás játékosnak tartom magam, emellett jól bánok a labdával, de mivel fiatal vagyok, természetesen mindenben kell még fejlődnöm, például a fejjátékomat különösen szeretném erősíteni.  

Az ifjú tehetséget végül céljairól kérdeztük.

Egyértelmű, hogy a DVSC felnőttcsapatába szeretnék bekerülni és ott bizonyítani, most ez számomra a legfontosabb. Hosszabb távon külföldön is kipróbálnám magam.

 

 

dvsc.hu 

Mi a helyzet a Hajdú-Bihar megyei lakáspiaccal

Segíteni érkeztek a rendőrök, de ők kerültek bajba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek