Sport
2021-11-17

Színes programokkal érkezik az Erste Liga Matiné

A DVTK elleni mérkőzés előtt igazi matiné fogadja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, de a találkozó szünetében sem unatkozik senki, hiszen értékes nyereményekért zajlik majd a kvízjáték.

A Magyar Jégkorong Szövetség és az Erste Bank közös rendezvénysorozata, az Erste Liga Matiné vasárnap Debrecenben állomásozik. Ezen a kiemelt napon, a DVTK elleni meccset megelőzően az érdeklődők megismerkedhetnek a sportággal, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport népszerű kabalafigurájával, a harmadszünetekben pedig különböző játékokon vehetnek részt a szurkolók.

A program 12:45-kor veszi kezdetét a Debreceni Jégcsarnok melletti rekortánpályán, ahol többek között kapura lövés, korongtorony-építés, szlalompálya, óriás puzzlekocka és sok más érdekesség várja az érdeklődőket. A cheerleaderek látványos bemutatóval szórakoztatják majd a jelenlévőket, emellett lehetőség lesz fotókat készíteni Csúszkával és a DEAC kabalájával, a fehér mókussal, valamint a Magyar Kupával (a legjobb három serleges kép beküldői páros belépőt kapnak a DEAC egy tetszőleges hazai Erste Liga-mérkőzésére).

A szervezők gondoskodnak róla, hogy a harmadszünetekben sem unatkozzon senki, hiszen értékes nyereményekért zajlik majd a Kahoot! kvízjáték.

Az MJSZ és a DEAC szeretettel várja továbbá a jégkorong utánpótlás-csapatokat a találkozó megtekintésére.

Annak érdekében, hogy zavartalanul szurkolhasson a közönség a helyszínen, mindenkinek be kell tartania a jelenleg érvényben lévő és irányadó járványügyi szabályokat. A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6. § 2. pontjának értelmében a sporteseményeken, mérkőzéseken nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. Bár jelenleg nem kötelező a maszk viselése az esemény alatt, de a saját döntése alapján mindenki mérlegelje, hogy kívánja-e hordani. Továbbá kérjük, lehetőség szerint fokozottan vigyázzunk egymásra és használják a csarnok területén kihelyezett kézfertőtlenítő-állomásokat. Az érkezők megértését és együttműködését köszönjük.

Ágazati Képzőközpont a Debreceni Szakképzési Centrumban

Koraszülöttek világnapja

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek