Sport
2021-11-13

Nem becsülhetjük le a kiesés elől menekülő ellenfelet

Soltész János szerint a Debreceni Egyetem alakulatának a helyzete egy korai találattal könnyebbé válhatna.

Ellentétes célokért küzdő csapatok találkoznak Tállyán vasárnap 13 órától. A tabella 17. pozícióját elfoglaló hazaiak a kiesés ellen harcolnak, míg a harmadik helyen tanyázó DEAC a minél fényesebb éremért csatázik. A borsodiak tizenhat meccs alatt csupán tizenhárom gólt szereztek. A gárda egyik kulcsembere Kovács Norbert Imre, aki már hétszer köszönt be a mostani szezonban.

“A két csapat között jelentős a különbség, így csak a győzelem lebeghet a szemünk előtt, de nem becsülhetjük le a tállyaiakat. Azt tapasztaljuk, hogy ellenünk minden együttes felszívja magát, most is erre számítunk. Elképzelhetőnek tartom, hogy a hazaiak a döntetlennel is elégedettek lennének, így valószínűleg a stabil védekezésre fektetnek majd nagy energiát. A saját dolgunkat egy korai góllal tudnánk a leginkább megkönnyíteni. Az eddig hét találatot szerző Kovácsra mindenképp figyelnünk kell” – nyilatkozta Soltész János.

Sándor Tamás tanítványai a legutóbbi három fordulót veretlenül zárták, bár némi üröm vegyül az örömbe, ugyanis az előző héten az Újpest második csapata ellen csak 1-1-es döntetlenre futotta az erejükből.

“Kicsit meglepődtünk az elején azon, hogy az újpestiek ennyire betömörültek, de a második félidőben már többször sikerült rést találnunk a védőfalukon, csak nüanszokon múlt, hogy nem nyertük meg a találkozót” – mutatott rá a 21 esztendős védő.

A Tállya-DEAC mérkőzést terveink szerint a Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük.

NB III Keleti csoport 17. forduló
Tállya KSE-DEAC
2021. 11. 14. (vasárnap) 13:00, Tállya Községi Sporttelep

Mr Piano és ízletes lakoma

Koronavírus miatt kórházba került Kóbor János

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek