Sport
2021-11-06

Jeremiás Gergő éhes és mérges Honvédra számít

A megbízott trénert az edzősködésről, valamint az MTK és a Honvéd elleni meccsről kérdeztük.

Mint ismert, Huszti Szabolcs és Toldi Gábor távozása után az a Jeremiás Gergő lett a DVSC megbízott vezetőedzője, aki eddig asszisztensedzőként dolgozott a szakmai stábban. A 36 esztendős szakember első mérkőzésén hátrányból szerzett 1 pontot az MTK otthonában, most pedig a Budapest Honvéd elleni hazai összecsapásra kell felkészítenie a gárdát. Jeremiás Gergőt a két meccsről, a feladatairól, és az edzősködésről kérdeztük.

– Nagyon igyekszem, hogy jól végezzem a rám bízott munkát. Persze van segítségem, bármikor támaszkodhatok a stábra, szerencsére mindenben támogatnak. Azt gondolom, minden olyan feladattal meg kell birkózni, melyet az élet ad. Tudom, hogy ideiglenes a jelenlegi állapot, de butaság lenne, ha nem próbálnék meg élni egy ilyen fiatalon kapott lehetőséggel. Ez a minimum, ha a vezetők azt gondolták, tudok segíteni ebben a helyzetben – nyilatkozta Jeremiás Gergő, aki már az első, vezetőedzőként megvívott meccse után is sok tapasztalattal gazdagodott, most viszont már a Honvéd elleni bajnokira fókuszál. – Egy jól futballozó csapat a Kispest, tele jó játékossal, ám az utóbbi időszak nem úgy sikerült neki, ahogy szerette volna. Ebből kifolyólag biztos, hogy éhesen érkeznek a Nagyerdei Stadionba, emellett bizonyára mérgesek ránk azért, amiért elrontottuk a stadionavatójukat még az 1. fordulóban. Biztos vagyok benne, hogy próbálnak visszavágni, de készen állunk és a srácok a létező legtöbb erőt mozgósítják majd a győzelem érdekében.

Jeremiás Gergő elmondta, rövid távú feladat lévén jelenleg nem az a fontos, ő milyen filozófiát képvisel edzőként. – Ha egy tréner megkap egy csapatot, általában áll valamennyi idő a rendelkezésére, amire számíthat, ám ez most itt nem aktuális. Jelenleg az a feladat, hogy ebből az állapotból minél hamarabb kirángassuk a csapatot, és minél több pontot szerezzünk.

DVSC-Budapest Honvéd

November 6. 17.00 óra

Nagyerdei Stadion

 

Forrás: dvsc.hu

A fertőzöttek száma 249 millió, a halálos áldozatoké 5,038 millió a világon

Izgalmas DEAC-meccsek előtt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek