Sport
2021-10-15

Bereczki Dániel kiélezett összecsapásra számít

A 26 éves futballista úgy véli, a jó szereplésnek köszönhetően oldott a hangulat a Debreceni Egyetem alakulatánál.

Az NB III Keleti csoportjában a 12. forduló következik a hétvégén. A játéknap rangadóján a harmadik helyen álló DEAC a második pozícióban tanyázó Kazincbarcikát látja vendégül vasárnap 13 órától. Érdekesség, hogy az előző idényben mindkét gárda még az NB II-ben szerepelt. A másodosztályú bajnokikról ellenfelünknek lehetnek kellemesebb emlékei, hiszen a cívisvárosban és hazai környezetben is nyertek. Persze ezekből az összecsapásokból már nagy következtetéseket azért sem lehet levonni, mert mindkét egyletnél történtek azóta változások. Bereczki Dániel számára nem ismeretlen a Barcika, hiszen korábban fél évet lehúzott az együttesben.

“Felemás emlékeim vannak a Kazincbarcikán eltöltött hónapokról. Az akkori csapatból gyakorlatilag már senki sem maradt ott, ebből kifolyólag annyira nem lesz speciális nekem a hétvégi találkozó. A mostani idényben mindkét gárda jó teljesítményt nyújt, ebből kiindulva kiélezett és látványos összecsapásra számítok. Nem ígérkezik könnyű feladatnak a három pont megszerzése, de bízunk benne, hogy sikerülni fog. Sejthető volt, hogy a barcikaiak a kiesés után olyan keretet raknak össze, amelynek reális esélye lesz a feljutásra. Remek hangulatban készülünk a rangadóra, bár ezzel mostanság nincs probléma, hiszen jönnek az eredmények, valamint többször látványos játékkal rukkoltunk elő. A sérülések nem könnyítik meg az életünket, de a kidőlő játékosokat megfelelően sikerült pótolnunk” – mutatott rá Bereczki.

Sándor Tamás tanítványai a múlt héten 2-2-es döntetlennel zárták a Hajdúszoboszló elleni megyei rangadót. Fordulatokban bővelkedett az ütközet, hiszen kétszer is hátrányba kerültünk, de a végén esélyünk nyílt arra is, hogy nyerjünk.

“Rajtunk kívülálló tényezők miatt nem egyszerű ezt a meccset reálisan értékelni. Az első félidőben nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, kicsit álmoskásan futballoztunk. A szünet után megváltozott a felfogásunk, ennek köszönhető, hogy kétszer egyenlítettünk. Az utolsó percekben átvettük az irányítást, nagy helyzetek adódtak előttünk, ám a kapufa is kibabrált velünk. Ettől függetlenül nincs okunk keseregni, főleg a korábban már említett okok miatt” – zárta mondandóját Bereczki Dániel.

A DEAC-Kazincbarcika összecsapást a DTV élőben közvetíti, emellett a Youtube-on is lehet követni az eseményeket. A szurkolók a jegy.deac.hu weboldalon már meg tudják vásárolni a tiketteket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. Fontos információ, hogy a belépéshez védettségi igazolvány kell, aminek érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá.

NB III Keleti csoport 12. forduló
DEAC-Kolorcity Kazincbarcika SC
2021. 10. 17. (vasárnap) 13:00, DEAC Sportcampus

Bíró Ádám

Szijjártó: a gyógyszeriparnak hatalmas szerepe van a magyar gazdaság dimenzióváltásában

Meghalt a megkéselt brit parlamenti képviselő

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek