Sport
2021-10-12

Döntetlen Angliában

A rosszul sikerült őszi vb-selejtezők után kedden este remekül helytállt a londoni Wembley-ben a magyar válogatott, amely 1-1-s döntetlent játszott az Eb-ezüstérmes otthonában.

Az európai vb-selejtezők I csoportjának 8. fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es bravúrdöntetlent játszott kedden este a Wembley Stadionban az Eb-ezüstérmes angol csapattal.

A mérkőzés esélyese az angol csapat volt, mivel Gareth Southgate tanítványai a lengyelek otthonában elért döntetlent leszámítva minden meccsüket megnyerték, a két csapat legutóbbi összecsapásán pedig 4-0-s győzelmet arattak a Puskás Arénában.

A magyar válogatott kiválóan betartva a taktikai utasításokat nem játszott alárendelt szerepet, sőt a 23 percben Sallai büntetőjével a vezetést is megszerezte. Az Angolok a 37. percben egyenlítettek. A mérkőzés állása a második játékrészben sem változott. 

A mérkőzés utolsó negyedórájában ugyan az angolok mindent megtettek a győzelemért, de ez kevének bizonyult. .

Anglia–Magyarország 1-1 (1-1)
London, Wembley Stadion
Játékvezető: Alejandro José Hernández Hernández (spanyol)
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Mings, Shaw – Rice, Mount, Foden – Grealish (Saka, 63.), Kane (Abraham, 76., Watkins, 90+2.), Sterling (Henderson, 76.). Szövetség kapitány: Gareth Southgate.
Magyarország: Gulácsi – Kecskés, Lang, Szalai A. – Nego (Bolla, 90+2), Nagy Á., Schäfer (Vécsei, 80.), Nagy Zs. – Szoboszlai (Nikolics, 90+2,), Schön (Holender, 68.), Sallai (Hahn, 79.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi.
Gólszerzők: Stones (37.), ill. Sallai (23. - tizenegyesből)
Sárga lap: Shaw (22.), ill. Schäfer (42.)

Lóci játszik

Átverte megrendelőjét a debreceni villanyszerelő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek