Sport
2021-10-03

A második harmadban ütötte ki a DEAC a Brassót az Erste Ligában

A DEAC hazai jégen 8-4-re legyőzte a Brassó Wolves csapatát vasárnap a jégkorong Erste Ligában.

A DEAC-ra nem várt egyszerű feladat vasárnap este, hiszen az a Brassó Wolves érkezett a Debreceni Jégcsarnokba, amely az előző két mérkőzésén 20 gólt szerzett.

A debreceniek azonban hamar a vendégek tudtára adták, hogy ezúttal nem lesz könnyű dolguk. Jan Dalecky 8 perc után megszerezte a vezetést a DEAC-nak. A hazai szurkolók azonban nem sokáig örülhettek, hiszen alig 1 perc alatt egyenlített a Brassó, az eredmény pedig a hátralévő időben már nem változott.

A második harmadban elkezdte termelni a gólokat a hazai legénység. Előbb Hugo Turcotte talált be, amire még válaszolni tudtak a Farkasok, ezt követően viszont állva hagyta ellenfelét a DEAC. A 14. és 16. perc között az egyetemista gárda Vokla Roland, Rastislav Spirko és Jan Dalecky találataival már 5-2-re vezetett, a kegyelemdöfést pedig Vojtech Kloz vitte be fél perccel a szünet előtt (6-2).

A DEAC az utolsó játékrészt is jól kezdte, hiszen az első percben Hugo Turcotte megszerezte saját maga 2., míg csapata 7. gólját. A harmad feléhez érkezve a Brassó megszerezte 3. gólját az összecsapáson, amivel kicsit szépített az eredményen. Majd alig 3 perccel később újabb góljával tovább zárkózott a vendég együttes (7-4). A DEAC azonban nem hagyta, hogy a vendégeké legyen az utolsó szó. Pár másodperccel a végső dudaszó előtt Hári Norbert alakította ki a 8-4-es végeredményt.

A DEAC jövő héten pénteken 18:30-tól a Ferencvárost fogadja a Debreceni Jégcsarnokban.

Kannabisz-ültetvényre bukkantak a rendőrök egy Csongrád-Csanád megyei ingatlanon

Koronavírus: 86 új fertőzött Hajdú-Bihar megyében egy hétvége alatt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek