Sport
2021-09-29

Herczeg András átvehette a mesteredző díját

A Covid-járvány miatt egy évet csúszott az ünnepség.

A Magyar Edzők Napja alkalmából szombaton ünnepi konferenciát tartottak a Testnevelési Egyetemen, átadták a Mesteredző-díjakat és az Edzői életműdíjakat.

A Magyar Edzők Társaságának elnöksége a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján még 2020-ban Mesteredző-díjat ítélt meg Herczeg Andrásnak, a DVSC Labdarúgó Akadémia elnökének, aki a Covid-járvány miatt csak az elmúlt hétvégén vehette át az elismerést a fővárosban.
Az eseményen több díj átadására került sor, a koronavírus-járvány miatt tavaly elmaradt kitüntetéseket is ezúttal adták át.

Mesteredző-díjban részesült:
2020-ban: Komáromi Tibor (birkózás) Herczeg András (labdarúgás), Ivkovics Sztojan (kosárlabda).2021-ben: Halla Péter (vívás), Hűvös Viktor (kajak-kenu), Märcz Tamás (vízilabda), Szokolai László (úszás).

Edzői Életműdíjasok:
2020-ban: Gaál Géza (atlétika), Zsoffay Róbert (atlétika), Tar Mihály (birkózás), Orbán György (jégkorong), Gregor László (kick-box), Mészáros András (sakk)
2021-ben: Bagócs János (súlyemelés), Hazsik Endre (kajak-kenu), Kungl József Mihály (atlétika), Valkay Ferenc (vízilabda)

dvsc.hu

MagdaFeszt

Sztár Limonádé

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek