Sport
2021-09-17

Huszti Szabolcs: egyetlen ellenfelet sem szabad lebecsülnünk

Az idény első kupameccsére vár a DVSC labdarúgócsapatára, amely szombat délután az NB III. Nyugati csoport egyik élcsapata, a Veszprém ellen lép pályára.

– Soha nem szabad egyetlen ellenfelet sem lebecsülni, de a DVSC-nek kötelező továbbjutnia a kupában. Bízom a keretben és a játékosokban, valószínűleg a Veszprém ellen azok a labdarúgók is lehetőséget kapnak majd, akik eddig kevesebbet játszottak. Remélem, élnek a lehetőséggel – fogalmazott Huszti Szabolcs, aki szerint a kupában bármi megtörténhet. – Külföldön is előfordul, hogy egy alacsonyabb osztályú klub kiveri a magasabban jegyzettet. Fontos kilencven perc vár ránk, úgy kell belemennünk a találkozóba, mintha döntőt játszanánk, de a sorozat minden egyes mérkőzésére úgy tekintünk, mintha az lenne. Szeretek meccsről meccsre gondolkozni, akármilyen sorozatban indulunk el, egyértelmű célunk, hogy minél jobban szerepeljünk.

A Veszprém eddig két meccset vívott idén a Magyar Kupában, nem is akármilyen teljesítménnyel, ugyanis 14 gólt szerzett. Mint ismert, a Loki az eddigi legtöbb találatot jegyezte (17) az NB I-ben, így elképzelhető, hogy ezúttal is sokgólos meccsre van kilátás.

– Remélem, megállítjuk a hazaiakat a rúgott találatok terén, de bízom benne, nálunk megmarad az eredményesség. Fontos, hogy kapott gólt nélkül hozzuk le a találkozót, ehhez száz százalékot kell nyújtani, de még egyszer mondom, a továbbjutás a legfontosabb.

 

Forrás: dvsc.hu 

Quirikó Vivien: nehéz feladatnak ígérkezik az újabb duplázás

Elekes Dóra

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek