Sport
2021-09-12

Ki-ki meccsen folytathatjuk a jó sorozatunkat

Rácz Zsolt szerint a Debreceni Egyetem alakulatának előnyt jelenthet a hazai pálya.

A válogatott szünet után folytatódik a futsal NB I 2021/2022-es szezonja, amelynek eddigi mindkét játéknapját győztes mérkőzéssel zárta a DEAC csapata. A pihenő alatt sem tétlenkedtek játékosaink, hiszen a kemény edzések mellett a Kistarcsa ellen edzőmeccset is játszottak, ezzel formában tartva magukat.

“A szünet folyamán Szentes-Bíró Tamás és Serestyén Szabolcs nélkül kellett felkészülnünk (Szentes-Bíró a felnőtt, Serestyén pedig az utánpótlás-válogatottal edzett – a szerk.), ennek ellenére is hasznos és tevékeny időszakot tudhatunk magunk mögött. Az előző két forduló akadályait sikerrel vette a csapat, nagyon értékes pontokat szereztünk. Védekezés terén elégedett vagyok a teljesítményünkkel, azonban a támadásban még lehet hova fejlődnünk” – nyilatkozta Rácz Zsolt.

A DEAC hétfőn az Aramis alakulatával mérkőzik meg, ellenfelünk az első találkozóját 7-4-es győzelemmel zárta a TFSE ellen.

“Az Aramis egyesületébe a Fradi futsalcsapatának megszűnésével több meghatározó játékos igazolt, tehát nem lesz könnyű dolgunk. Ezzel a gárdával szemben minden évben ki-ki meccset vívunk, ezért az idén is egy hasonló szintű megmérettetésre számítok. Azonban mivel hazai pályán fogunk játszani, ezt megpróbáljuk kihasználni, és előnyt kovácsolni belőle” – mutatott rá a 22 esztendős futsalos.

Rácz Zsolt ebben az évben összeszedett egy lábsérülést, amelyből azóta már teljesen felépült, és várja a lehetőséget, hogy újra bizonyíthasson.

“Nagyon jó érzés volt újra pályára lépni, és a TFSE ellen gólt szerezni. Nehéz meccs vár ránk az Aramis ellen, de bízom abban, hogy sikerül jó eredményt elérnünk” – zárta mondandóját Rácz.

Futsal NB I 3. forduló
DEAC-Aramis SE
2021.09.13. (hétfő) 18:30, DESOK

Süvöltős Bettina

Midnight oil: Beds are burning

Benedek Miklós

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek