Sport
2021-09-04

Ugrai góljával győzött a DVSC

A magyar válogatott világbajnoki selejtezői miatt nem rendeznek bajnoki fordulót a hétvégén, de így sem maradtunk meccs nélkül, ugyanis Katar U23-as válogatottja ellen játszottunk felkészülési mérkőzést péntek délután a DVSC Labdarúgó Akadémián.

A Loki kezdőcsapatában többnyire olyan labdarúgók kaptak lehetőséget, akiknek bajnoki meccseken kevesebb szerep jut. Nagy iramban indult az összecsapás, és az első helyzetre sem kellett sokat várni, a 8. percben Korhut jobblábas beadása után Sós fejesét ütötte ki a léc alól a katari kapus. A szögletet Soltész tekerte középre, Tischler pedig zavartalanul fejelhetett, ám a bombaerős próbálkozás a kapu felett hagyta el a pályát. A parázs hangulatú találkozón a vendégek előtt is volt egy komoly lehetőség, a 35. percben egy védelmi hiba után Deslandes mentett ziccerben szögletre.

A szünetben hármat cserélt a Huszti-Toldi edzőpáros, Bévárdi Zsombor, Ferenczi János és Ugrai Roland is beállt. Felélénkült a játékunk, a 48. percben előbb Ugrai, majd Ferenczi veszélyeztetett. Az 51. percben Ugrai büntetőjével megszereztük a vezetést, miután Soltészt buktatták a tizenhatoson belül. A Lokiban több saját nevelésű tehetséges fiatal is pályára lépett, Sipos Szabolcs végigjátszotta a kilencven percet, míg Maruscsák Jan és Lénárt Gábor csereként állt be.

A második félidőben mind a két csapat előtt több nagy lehetőség is adódott, de újabb gól már nem született, a Loki 1-0-ra megnyerte a Katar U23-as válogatottja elleni felkészülési találkozót.

DVSC – Katar U23 1–0 (0-0)

DVSC: Gróf – Sipos, Nikolic, Deslandes (Bévárdi, 46.), Korhut (Ferenczi, 45.) – Babunski (Lénárt, 70.), Gyönyörű – Pintér, Soltész, Sós (Ugrai, 46.) – Tischler (Maruscsák, 65.)  

Gól: Ugrai (50.)

dvsc.hu

Paralimpia 2020

Egyre több diák kaphatja ingyen a tankönyveket

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek