Sport
2021-08-24

Újra hazai környezetben repültek a dartsnyilak

Csütörtök délután rendezték a Darts Liga kelet-magyarországi régiójának 12. fordulóját, amelynek újra a DEAC dartsközpontja adott otthont.

A hétköznapi forduló ellenére szép számú, 27 fő nevezés érkezett. A mezőny résztvevőit főleg debreceniek és miskolciak alkották. A regisztráció után, gépi sorsolással alakultak ki a 3 és 4 fős csoportok, amelyekből két játékos folytathatta tovább a küzdelmeket. A mérkőzések lejátszását követően így alakult ki a 16-os egyenes kieséses főtábla, ahonnan a párharcok már 4 nyert legig folytak.

A DEAC dartscsapatát négy játékosunk képviselte: Varga Dániel, Mező Balázs, Grigorszky Péter és Kovács Patrik. Legtovább Varga Dániel menetelt, aki egészen a legjobb 8-ig jutott, ott egy végletekig kiélezett mérkőzésen 4-3-ra maradt csak alul a későbbi döntős Szilágyi Ádámmal szemben.

A mezőny erősségét nagyon jól mutatja, hogy mindegyik negyeddöntő elérte a maximális legszámot, és szoros 4-3-ra végződő meccseken dőlt el csak a továbbjutás.

Igazán eredményes szereplést mutattak be a borsodiak, hiszen a legjobb négy közé három pirosmezesnek is sikerült kvalifikálni. Az elődöntők is izgalmas partikat hoztak, amelyek végén kialakult a Kürti Áron-Szilágyi Ádám döntő. A DVTK játékosa rendívül magabiztos játékkal 4-1-gyel múlta felül a Golden Bulls kiválóságát, megszerezve ezzel harmadik fordulógyőzelmét a sorozatban. A megosztott harmadik helyen Bugil Ákos és André Roland osztozkodott.

Az összetett ranglistát 12 fordulót követően Kürti Áron vezeti 178 ponttal, őt követi Goron Gergő 164, míg Dzsunyák János 156 ponttal. A legjobb DEAC-os helyezést Vályi Attila mondhatja magáénak, aki 120 ponttal negyedik helyen áll a tabellán.

“Új” vezetőedzővel kezdjük a szezont

Műhelyajtó szigetelés közben két személy kiesett egy vaskonténerből

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek