Sport
2021-08-22

A sok egyéni hiba megbosszulta magát

A DASE pont nélkül maradt a megye egyes bajnokság második fordulójában, az agrárosok a Bocskai SE otthonában szenvedtek vereséget.

A DASE felnőttcsapata hátrányból fordítva kétgólos győzelmet aratott a Kaba elleni bajnoki nyitányon. A jó rajt megfelelő önbizalommal vértezte fel a játékosokat, bizakodva várhatták a folytatást, szombaton a vámospércsi Bocskai SE otthonában lépett pályára a gárda.

Már az első félidőben sem találták a játék ritmusát fiaink, akadozott a gépezet, ráadásul a 30. perben hátrányba is került csapatunk. Ennek ellenére még a játékrész vége előtt, Bucz Bence révén összejött az egyenlítés, így döntetlen állásnál vonulhattunk szünetre.

A második félidőt jól kezdték a Kovács-tanítványok, a 47. percben Csák Zsolt bevette a hazai kaput, előnyhöz juttatva övéit. Sajnos nem örülhettünk sokáig a vezetésnek, ugyanis fertályórával később tizenegyesből egyenlített a Bocskai. Ettől vérszemet kaptak, megérezték, sebezhetőek vagyunk. Ez nem volt alaptalan, mert nagyon pontatlanul futballoztunk, hibáinkat ki is használta ellenfelünk. A 80. percben ismét a kék-fehéreknél volt az előny, akik a hosszabbítás perceiben be is biztosították győzelmüket. A találkozó krónikájához tartozik, hogy emberhátrányban fejeztük be a mérkőzést, miután a csereként pályára lépő Fényit kiállította a játékvezető.

Megyei I. osztály, 2. forduló

Bocskai SE–DASE 4–2 (1–1)

DASE: Polyák – Nagy L., Csák, Beresnyák (Éles, 70.), Siyabonga (Fényi, a szünetben), Balogh B., Nagy B., Kiss L., Molnár, Hegedűs, Bucz

Edző: Kovács Miklós

Gólszerző: Bucz (40.), Csák (47.)

Kiállítva: Fényi (84.)

Kovács Miklós: Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, három pontért utaztunk Vámospércsre, de egyet sem sikerült elhoznunk. Hiába vezettünk, ellenfelünk egyenlített, ettől belelkesedett és asszisztálásunk mellett megfordította a találkozót. Rengeteg volt az egyéni hiba, lényegében egyetlen játékos vert meg minket, akit nem tudtunk tartani.

Kevesebb örökölt ingatlant adnak el a tulajdonosok

Vannak még magyarok Afganisztánban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek