Sport
2021-08-13

Ismét újonccal találkozunk

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata hazai környezetben folytathatja remek sorozatát.

Nem unatkoznak a DEAC futballistái, hiszen ezen a héten is két tétmeccs szerepel a programjukban. Sándor Tamás tanítványai szerdán az előző idényben még a megye I-ben érdekelt Törökszentmiklós otthonában 4-0-ra diadalmaskodtak, a gólokon Székely Dávid, Bényei Balázs, Orosz Marcell és Csányi Ádám osztozott. Csapatunkra a DEAC Sportcampuson vasárnap 17.30-tól újabb újonc vár a Hidasnémeti személyében.

Következő ellenfelünk két forduló alatt egy ponttal gazdagodott. A bajnoki rajt elég érdekesen alakult számukra, ugyanis a Putnok elleni összecsapás előtt derült ki, hogy a tizenkilenc főből álló keret nyolc tagjának nincs rendben a játékengedélye, így a meccs elmaradt, az MLSZ pedig a három pontot a putnokiaknak adta.

A borsodiak legismertebb futballistája a 36 éves George Menougong, aki korábban a Nyíregyházában és a Diósgyőrben is megfordult.

Bizakodva készülhetünk a hétvégi ütközetre, hiszen ebben az idényben minden akadályt sikerrel vettünk, a mérlegünk három tétmeccs, három diadal.

Korábban már jeleztük, hogy a hazai találkozóinkat a szurkolóink ingyen tekinthetik meg augusztusban, vagyis most sem kell jegyet venni, de a belépéshez védettségi igazolványra van szükség.

A DEAC-Hidasnémeti összecsapást a DTV élőben fogja közvetíteni, az eseményeket a Youtube-on is nyomon lehet követni.

NB III Keleti csoport 3. forduló
DEAC-Hidasnémeti VSC
2021. 08. 15. (vasárnap) 17:30, DEAC Sportcampus

A múlt fogászata

Huszti Szabolcs: Szeretném, ha nem kapnánk gólt

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek