Sport
2021-08-02

Vasárnap jön az Újpest

A kispesti győzelem után az újpestiek ellen szurkolhatunk a Lokinak.

Remek rajtot vett a DVSC az OTP Bank Ligában, szombat este 4-1-re nyert a Honvéd ellen a Bozsik Arénában. Vasárnap jön is a folytatás, 17.45 órakor az Újpest látogat a Nagyerdei Stadionba. A találkozó iránt nagy az érdeklődés, a bérletek ennek megfelelően szépen fogynak, már csaknem 2000 állandó belépő kelt el.

Hétfőtől már az Újpest elleni mérkőzésre szóló jegyek is megvásárolhatók, mégpedig 10 órától online,  illetve személyesen a DVSC Shopban hétköznapokon 10 és 18 óra között. Érdemes megváltani a bérletet vagy a jegyet is elővételben, hiszen a napi belépők így olcsóbbak, ráadásul vasárnap vélhetően nagy lesz tumultus a pénztáraknál. A klub a meccs napján már 14 órától színes programokkal és étellel-itallal várja a szurkolókat a stadionnál, érdemes lesz tehát nem csak a kezdésre beesni, hanem hamarabb érkezni a találkozóra.

A hírek szerint rengeteg újpesti drukker tervezi a túráját Debrecenbe, de a Loki-szurkolók hangját aligha lehet majd elnyomni: vasárnap kiemelkedő nézőszám várható.

dvsc.hu

Kirabolt és bántalmazott két fiatal egy harmadikat Debrecenben a Nagyerdőn

30. jubileumi Farmer Expó: megint együtt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek