Sport
2021-07-29

Augusztusban ingyenes minden DEAC-meccs!

Az NB III Keleti csoportjában vasárnap megkezdi a küzdelmeket a DEAC labdarúgócsapata. A cél, hogy az együttes minél előrébb végezzen, és ismét megpróbálja a feljutást. Sok tehetséges játékos érkezett az elmúlt hetekben, és már csak pár napot kell várni, hogy megtudjuk, milyen teljesítményre képes az átalakult keret.

Az előző szezonban a vírushelyzet okozta rendelkezések nem kímélték a sport iránt rajongókat sem. A mérkőzések zárt kapuk mögött zajlottak, így csak tévéből, internetről lehetett követni az eseményeket. Kárpótlásként klubunk vezetői azzal az ötlettel álltak elő, hogy az összes augusztusi hazai labdarúgó-mérkőzését ingyenessé teszik, ami elsőként a vasárnap 17.30-kor kezdődő DVTK II elleni bajnokit érinti. Emellett nem kell majd fizetni az augusztus 7-én rendezendő Tiszafüred elleni Magyar Kupa- és a 15-i Hidasnémeti elleni NB III-as mérkőzés megtekintéséért sem. Szeptembertől már jegyköteles lesz minden találkozó, de nem kell majd mélyen a zsebekbe nyúlni, ugyanis egységesen mindössze 500 forint lesz a belépő.

Szintén kellemes meglepetésben részesülnek azok a szurkolóink, akik az előző szezonban bérlettel rendelkeztek, ugyanis ők (a korábbi bérlet felmutatásával) a következő idényben ingyen látogathatják a DEAC labdarúgó-mérkőzéseit!

Akik tavaly nem vásároltak állandó belépőt, de idén szeretnének, hamarosan megtehetik, ezzel kapcsolatban később részletes tájékoztatást adunk.

Nyitrai daniella

A Bajnok

Tiktok-kihívás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek