Sport
2021-07-26

Bárány Donát: Nagy élmény volt, most már jöhet az NB I!

Rengeteg minden történt egy év alatt a DVSC saját nevelésű támadójával, Bárány Donáttal. A 20 esztendős futballista tavaly nyáron bemutatkozott a Loki felnőttcsapatában, házi gólkirályként pedig a szurkolók egyik kedvencévé vált.

Teljesítményére a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek, Gera Zoltán szövetségi edző meghívta az U21-es nemzeti gárdába, melyben debütált, vasárnap este pedig ő szerezte a DVSC vezető találatát az AS Roma elleni felkészülési találkozón.

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen összecsapáson eredményes tudtam lenni. Meglepően üresen voltam, amikor jött a beadás Sós Bencétől, a vége pedig egy könnyű fejes lett – fogalmazott Bárány Donát a lefújást követően. – Azt gondolom, jól kezdtük a meccset, a Roma nem számított rá, hogy így megzavarjuk őket az elején. Uraltuk a játékot, ez egy gólban is megmutatkozott, de idővel átvették az irányítást és 5-2-es sikert arattak. Az eredmény miatt kicsit bosszús vagyok, nem kellett volna ennyi gólt kapni, de az mindenképp pozitív, hogy ilyen sztárfutballisták ellen léphettünk pályára. Összességében boldog vagyok, hogy megadatott nekem egy ilyen mérkőzés, amíg nem mutatkozom be és nem leszek stabil játékos az élvonalban, addig ez áll az eddig elért sikereim csúcsán – zárta szavait Bárány Donát.

 

dvsc.hu

Virtuális és személyes fenntarthatósági tanulmányút Debrecenben

Az EU a keresőmotorja működésének átláthatóságára szólította fel a Google-t

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek