Sport
2021-07-21

A Sport1 közvetíti élőben a Roma- Debrecen meccset

A Sport1 közvetíti a nagy érdeklődéssel várt AS Roma-Debreceni VSC felkészülési mérkőzést. A csatorna vasárnap 18:45-től tűzi műsorára az olasz és a magyar csapat frosinonei összecsapását.

Egyszerre tér vissza a magyar és az olasz futball a Sport TV képernyőjére! Hogy ez a nyári holtszezonban miképp lehetséges? Nos, úgy, hogy július 25-én, vasárnap 18:45-től a Sport1-en lesz élőben látható az AS Roma-Debreceni VSC felkészülési mérkőzés, amelyet az olaszországi Frosinonéban rendeznek meg. Akár a nagy visszatérők csatájaként is beharangozhatjuk a találkozót, hiszen a Loki a magyar élvonalba, a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes edző, José Mourinho pedig Olaszországba tér vissza az OTP Bank Liga, illetve a Serie A hamarosan kezdődő 2021-2022-es idényében.

Az egy hónapja edzésbe álló DVSC-nek a Roma elleni találkozó lesz a főpróbája a július 31-i, Honvéd elleni magyar bajnoki rajtra. Huszti Szabolcs vezetőedző a felkészülés eddigi részével elégedett volt, a csapat legutóbb a Vasast verte meg 3-0-ra, de azért a vasárnapi összecsapás ennél sokkal nehezebbnek és sokkal inkább értékmérőnek tűnik. Jóllehet a Romából sérülés miatt hiányzik majd az Európa-bajnoki címet nyerő olasz válogatott egyik legjobbja, Leonardo Spinazzola, de azért Edin Dzeko, Pedro, Borja Mayoral, Stephan El-Shaarawy, Lorenzo Pellegrini vagy Nicoló Zaniolo ellen is kemény próbatétel lesz futballozni.

dvsc.hu

Néma segélykiáltás

Utánpótlás-válogatott védő érkezett

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek