Sport
2021-07-13

A Gyönyörű-lehetőség

A DVSC Saját nevelésű fiatal játékosa nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy felkerült az első csapathoz.

A DVSC első csapatával kezdte meg a nyári felkészülést a 20 esztendős Gyönyörű Gergő, aki az elmúlt szezon első felét a DEAC-ban, a másodikat pedig a DVSC II-ben töltötte. A saját nevelésű középpályással Telkiben beszélgetett a dvsc.hu.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy az első csapattal kezdhettem a nyári felkészülést. Az előző szezon végén már megkeresett Tőzsér Dániel, aki elmondta, jó eséllyel felkerülök a felnőttekhez, és szerencsére így is lett. Mondanom sem kell, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen gárdának lehetek a tagja.

A telki edzőtábor első felkészülési meccsét a Budafok ellen játszotta a Loki, amely magabiztos, 3-1-es sikert aratott. Az összecsapáson egy félidőt töltött a pályán az ifjú futballista, aki elmondta, a néhány nap alatt is remek élményekkel gazdagodott.

A kemény edzések mellett vannak csapatépítő programok is, őszintén mondhatom, jól érzem magam ebben a közösségben és szerencsére a társak is hamar befogadtak. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy NB I-es, külföldi, és számos válogatottbeli rutinnal rendelkező játékosokkal vagyok egy gárdában, rengeteget tudok tőlük tanulni. Örülök, hogy megkaptam a lehetőséget a Budafok elleni edzőmeccsen. Jól éreztem magam a pályán, igaz, nem az eredeti posztomon szerepeltem, hanem védekező középpályásként számítottak rám, de véleményem szerint meg tudtam oldani a feladatom.

A 20 esztendős labdarúgó végezetül elmondta, elsődleges célja, hogy minél előbb bemutatkozzon az NB I-ben, a későbbiekben pedig külföldön is megmérettetné magát. – Nagyon sokat kell még tennem azért, hogy megvalósítsam az álmaim, de úgy érzem, jó úton járok – zárta szavait Gyönyörű Gergő.

 

 

dvsc.hu

Szerdán és csütörtökön szünetel a vízszolgáltatás

2,8 milliárd forintos pályázat nyílik új bölcsődei helyek létrehozására

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek