Sport
2021-07-06

Két DEAC-os a dobogón

A DEAC motorsportcsapata az eddigi legjobb eredményével zárta a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) által hirdetett Országos Szlalom Bajnokság 2. Dunaszerszám Kupáját.

A dunaújvárosi Vasmű területén rendezett megmérettetésre újabb versenyzővel egészült ki a megszokott hármas (Juhász Roland, Jéger Márton, Kovács Fanni) Oravecz Máté személyében.

Az első gyakorló és mért körök után keréknyomás beállítást végeztek az autón a mieink, így egyre gyorsabb körök következtek. Ekkor Juhász Roland vezette az S1 kategóriát, Jéger Márton nemsokkal lemaradva a 3. helyen állt. A női kategóriában Kovács Fanni is századmásodpercekre volt a dobogós helytől.

Végül nagyon szoros befutóval Juhász Roland a második lett, mindössze 8 tizedmásodperccel maradt le a győztestől. Őt követte – szintén kis különbséggel – Jéger Márton, aki így harmadik lett.

Oravecz Máté élete első versenyén az ötödik helyen zárta a napot, míg Kovács Fanni is szoros küzdelemben maradt le a dobogóról, végül ő is ötödik lett.

A DEAC utazó tagjai: Ács Patrik, Csajkos Norbert, Elek Patrícia, Molnár Evelin, Szántó Attila, Teski Ferenc, Tukács Tamás.

A csapat tehát az eddigi legjobb eredményével térhetett haza Dunaújvárosból. Nincs megállás, tovább folytatják a munkálatokat az autón és a felkészülést a következő versenyre, amely augusztus 7-én lesz. A DEAC ekkor a 2. Totalcar Parkoló Parádén méretteti meg magát a Hungexpón.

 

Akciódús trailer

Uszonyosúszás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek