Sport
2021-06-25

Szűcs János a DVSC II. vezetőedzője

Edzőváltáson esett át a DVSC második csapata, amely az NB III-as küzdelemsorozat előző kiírásában sokáig a kiesés ellen harcolt, ám a bajnokság utolsó előtti fordulójában bebiztosította harmadosztályban való maradását.

A szezon végeztével távozott Igor Bogdanovics vezetőedző, akinek helyét a Debreceni Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának edzője, Szűcs János vette át.

Megtisztelő a felkérés, ami azt mutatja, hogy a vezetőség elégedett az eddigi munkámmal, és bíznak bennem a jövőben is– fogalmazott Szűcs János. –  Erre a feladatra is úgy tekintek, mint minden eddigi csapatomnál. Arra törekszem, hogy a játékosokból kihozzam a maximumot, és általuk én is még tovább fejlődjek. Dolgoztam már felnőttcsapattal, így nem lesz idegen ez a szerepkör számomra.

 

Szűcs János honlapunknak adott interjújában elmondta, elsődleges céljuk az lesz, mint az utánpótlásban.

Az a legfontosabb, hogy a játékosokat hatékonyan képezzük és fejlesszük, ezáltal minél közelebb kerüljenek a DVSC felnőttcsapatához. Természetesen az is célunk, hogy olyan szervezett, élvezhető játékot nyújtsunk, ami eredményességgel is párosul.

Szűcs János és Máté Péter dolgozik tehát tovább az NB III-as együttesnél, amely június 28-án kezdi meg a felkészülést.

dvsc.hu

Nyári gyermekfelügyelet és Tudástér tábor Debrecenben

Vegyesen zártak a főbb európai piacok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek