Sport
2021-06-23

Újabb játékossal bővült a keretünk

Tóth Anitának a testvére is segíthet abban, hogy otthonosan érezze magát a Debreceni Egyetem alakulatánál.

Folytatódik a keret kialakítása női futsalosainknál. A 2020/2021-es idényt duplázással záró DEAC-tól már elköszönt Tóth Renáta és André Antónia, míg érkezési oldalon eddig Sovány Liza neve szerepelt. Most újabb igazolásról számolhatunk be, hiszen Tóth Anitával bővült a keretünk. A 26 esztendős játékosnak az előző szezonban nem volt csapata, ezt megelőzően pedig a Berettyóújfalut erősítette hét és fél éven keresztül.

“Hiányzott a futsal, és úgy gondolom, a legideálisabb helyre kerültem. Sokat kihagytam, így időre lesz szükségem, hogy újra formába lendüljek, de itt minden adott ehhez. Üveges Kata és Quirikó Vivien is bízik bennem, ami rengeteget jelent. Gyors és harcias futsalosnak tartom magam, de minden téren fejlődni és tanulni szeretnék. Az előrelépés mellett az is a célom, hogy kivegyem a részem a sikerekből, óriási bizonyítási vágy dolgozik bennem. Tavasszal már néhány edzésre eljöttem, és a lányok kedvesen fogadtak, egy baráti közösségbe csöppentem. A körülményekről és a szakmai munkáról szintén csak elismerően tudok beszélni” – nyilatkozta Anita.

Új szerzeményünk a beilleszkedés során bátran támaszkodhat testvérére, Tóth Nórára, aki az egyik húzóemberünk.

“Nóri többször felvetette már, hogy milyen jó lenne, ha a DEAC-hoz igazolnék, de ezúttal neki sem kellett sokat győzködnie. Gyakran elmesélte, mi történik a csapatnál, ennek köszönhetően sem lesz ismeretlen a közeg – hangsúlyozta Tóth Anita, aki Újfaluban hasznos tapasztalatokkal gazdagodott. – Amikor elfogadtam az MVFC ajánlatát, Trencsényi János volt az edző, tőle sokat tanultam. A csapattársaimra a pályán kívül is számíthattam, nagyon megszerettem mindenkit. Rengeteg élménnyel és baráttal gazdagodtam Berettyóújfaluban, de most új fejezet kezdődik a pályafutásomban, és biztos vagyok benne, hogy helyesen döntöttem” – zárta mondandóját.

 

Kitüntetés a DE KK szakembereinek

Közös kezdeményezés a környezetvédelem jegyében

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek