Sport
2021-06-04

Szerhij Rebrov már nem a Ferencváros edzője

Három év után távozik a magyar futballbajnok ukrán edzője, noha a szerződése még egy évig szólt volna.

Hetek óta keringtek a hírek arról, hogy Szerhij Rebrov nem tölti ki a szerződését a Ferencvárosnál, egyes források már azt is tudni vélték, hogy ki ülhet a helyére mások pdig azt, hogy hol folytatja az ukrán szakember, de a szerződése továbbra is a Fradihoz kötötte.

Egy interjúban Kubatov Gábor klubelnök úgy nyilatkozott, hogy Rebrov már februárban bejelentette, hogy nem marad a csapat edzője, noha ebben az idényben a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette a zöld-fehéreket. Rebrov később egy ukrán lapnak adott interjúban viszont másként emlékezett, és azt mondta, ő az FTC edzője, és úgy készül, hogy június 8-án kezdik meg a felkészülést.

Most viszont kiderült, Rebrov távozik. „Aláírtuk a szerződés felbontásáról szóló dokumentumokat. Továbbra is értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történetek miatt. Remekül éreztem magam a Ferencvárosnál, szép sikereket értünk el” – mondta pénteken Szerhij Rebrov a Nemzeti Sportnak.

A hírt a klub is megerősítette, az írta a fradi.hu oldalon, hogy Rebrov távozik a Ferencvárostól.

"Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, valamint minden ferencvárosi szurkolónak, hogy támogatták a munkámat. A sikereket együtt értük el, örülök, hogy egy ilyen népszerű és nagy múltú együttesnél dolgozhattam – nyilatkozott Rebrov.

Az Irodalom Éjszakája

Szelektív hulladékgyűjtő edényeket vehettek át az ondódiak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek