Sport
2021-06-01

A DVSC kompenzálja bérleteseit

A 2020/21-es bérletek árának 50 százalékával kevesebbet kell majd fizetni az új idényre szóló állandó belépőkért.

Közismert, hogy a Covid-járvány sok áldozatot követelt Magyarországon is, emellett az élet minden területén komoly fennakadást és károkat okozott. Nem történt ez másképp a sport világában sem, a DVSC és szurkolói is megszenvedték az elmúlt bő egy évet. A Loki a Merkantil Bank Ligában 18 hazai mérkőzést játszott (a Békéscsaba elleni találkozót nem lehetett megrendezni), ám a korlátozások miatt ennek csak a felén, 9 összecsapáson nyithattak ki a Nagyerdei Stadion kapui.

A DVSC labdarúgócsapatának csaknem 3400 bérletese a körülmények miatt tehát a meccsek felét nem láthatta a helyszínen, éppen ezért számukra a klub mindenképpen kompenzációt nyújt.

Azon bérleteseknek, akik az új, immár NB I-es idényre is megváltják állandó belépőjüket, a 2020-21-es bérleteik értéke felének megfelelő összeggel kevesebbet kell majd fizetniük a 2021/22-es bajnokságra szóló bérletekért. Tehát ha valaki 10 ezer forintos bérletet vásárolt tavaly, akkor annak 5000 forinttal olcsóbb lesz az első osztályú pontvadászatra szóló állandó belépő. Azok, akik az új idényre esetleg nem szeretnének bérletet, a DVSC Shopban juthatnak majd arányosan kedvezményhez.

A bajnokság várhatóan július 31-én kezdődik, a klub ennek megfelelően időben közzéteszi majd a következő idényre szóló bérlet- és jegyárakat, valamint a bérletárusítás kezdetének időpontját.

Forrás: dvsc.hu

Hamis márkajelzésű ruhákat és elektronikai terméket foglalt le a NAV

Bevonták a vezető engedélyét mégis volán mögé ült

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek