Sport
2021-05-15

DEAC U15: Az utolsó forduló dönthet a dobogóról

Az U15-ös regionális bajnokság a hajrájához érkezett. A sorozat szinte biztos győztese a Tarpa, azonban a második-harmadik helyért ádáz küzdelem folyik a DEAC és a Loki Focisuli között, a debreceni riválisok ráadásul két hét múlva egymással mérkőznek meg az utolsó fordulóban.

Szombat délután némileg váratlan vereséget szenvedtek fiataljaink a Sényő-Carnifex FC otthonában, noha a felek novemberi találkozóján Benczik Zsolt tanítványai magabiztosan, 9–2-re múlták felül a szabolcsiakat. Ezúttal azonban semmi nem jött össze a debrecenieknek, annak ellenére, hogy fölényben játszottunk a találkozón, nem tudtuk érvényre juttatni akaratunkat. Az első hazai gól a félidő előtti utolsó percben esett, ezzel megszerezte a lélektani fölényt a Sényő, s a gyors támadóinak köszönhetően a második játékrészben újabb két szerzett góllal végleg eldöntötte a három pont sorsát. Hazai oldalról Mocsár duplája mellett Káté volt eredményes, míg a mieink hiába dolgoztak ki sok helyzetet, egyikből sem sikerült szabályosan betalálni. A háromgólos vereséggel eldőlt, hogy a bajnoki hajrára is maradnak izgalmak, könnyen lehet, hogy a városi derbi dönt majd az érmek sorsáról.

Regionális U15-ös bajnokság, 28. forduló

Sényő-Carnifex FC–DEAC 3–0 (1–0)

DEAC: Borkó (Szőke, 63.) – Harasztosi, Deczki (Etemez, 49.), Sárközi, Schneider (Vida, 59.), Székely, Bartók (Papp, 59.), Incze, Kecskés (Kozma, 63,), Mozga (Tóth Zs., 59.), Varga D.

Edző: Benczik Zsolt

Ötös lottó

Németh Antal

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek