Sport
2021-05-09

Varga Kevin győztes gólt lőtt, Szalai Attiláék is nyertek

Továbbra is jól megy a játék Törökországban két válogatott labdarúgónak, a Loki eggykori játékosa Varga Kevin ismét betalált, Szalai Pedig továbbra is alapember a Fenerbahce csapatában.

Szalai Attila csapata, a Fenerbahce 2–1-re győzött az Ankaragücü vendégeként a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombaton megrendezett 40. fordulójában, és továbbra is versenyben van a bajnoki címért, a Bajnokok Ligája-indulásért. Varga Kevinék (Kasimpasa) szintén fontos három pontot szereztek, ráadásul az Erzurum elleni idegenbeli meccs egyetlen gólját a magyar válogatott szélső szerezte.

Szalai Attila a 79. percbeli lecseréléséig volt a pályán az Ankaragücü–Fenerbahce mérkőzésen, amelyen Alper Potuk nagyon korán, egy óriási védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a hazai csapatnak. A Fener még az első félidőben egyenlített, majd a sérülések miatti hosszabbításban, a 96. percben Enner Valencia a vendégek győztes gólját is bevágta.

A párhuzamosan zajló rangadón a Galatasaray hazai pályán 3–1-re legyőzte az éllovas Besiktast, így az élcsoport nagyon szorossá vált: mindhárom isztambuli óriásklub lehet még bajnok.

Varga Kevin szintén kezdett, és a 65. percben szerezte azt a gólt, amelyikkel a bennmaradásért harcoló Kasimpasa 1–0-ra nyert egyik közvetlen riválisa, az Erzurum otthonában. A magyar légióst – akinek ez volt a negyedik gólja a török bajnokságban – a 81. percben lecserélték.

 

Merkely: nem szabad elveszteni az oltakozási kedvet

Ferenc pápa a jeruzsálemi összecsapások befejezését szorgalmazta

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek