Sport
2021-05-07

Szurkolók előtt a szentlőrinci bajnoki

A drukkerek élő streames közvetítésen keresztül is láthatják a mérkőzést.

A véghajrához közeledik a Merkantil Bank Liga, mindössze két találkozó van hátra a 2020/2021-es kiírásból. Egészen biztosan komoly izgalmakat hoz az utolsó két forduló, hisz a dobogón álló három együttesnek, a Vasasnak, a Lokinak és a Gyirmótnak egyaránt reális esélye van a feljutásra.

A Huszti-Toldi vezette DVSC a Szentlőrinc otthonában vendégszerepel május 9-én, vasárnap 17 órától. A hazaiak már tét nélkül futballoznak, hisz az elmúlt fordulóban eldőlt, hogy az 1-0-s vereségük ellenére jövőre is a másodosztályban szerepelnek.

Örömmel tájékoztatjuk a szurkolóinkat, hogy védettségi igazolvány bemutatása ellenében a helyszínen is megtekinthetik a szentlőrinci bajnokit, ugyanakkor, aki nem tud elutazni a Mecsekaljára, élő streames közvetítésen keresztül is láthatja a meccset.

A hazaiak tájékoztatása alapján a létesítmény kapui 15.30 órakor nyitnak. A vendégjegyek 1000 forintba, a diákjegyek pedig 500 forintba kerülnek (diákigazolvány felmutatása kötelező). A 14 éven aluli szurkolók ingyen tekinthetik meg a találkozót.

A vendégszektornál büfé várja a szurkolókat, akik csak készpénzzel tudnak majd fizetni.

 

dvsc.hu

 

Másfél millió forintos büntetést kapott az Újpest

Kioltanák a „szikrát” a gladiátorok Dabason

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek