Sport
2021-05-02

Már szurkolók is lehetnek a megyei rangadón!

A DEAC férfi futsalosai péntek este nem tudták borítani a papírformát a Haladás otthonában, hiszen 4-2-es vereségbe futottak bele. Sok idő nincs a kesergésre, hiszen Elek Gergő tanítványai hétfő este az MVFC Berettyóújfalu elleni megyei rangadón okozhatnak meglepetést.

Az újfaluiak számára sem alakult valami fényesen a legutóbbi forduló, ugyanis a Kecskeméttel csak 2-2-es döntetlent játszottak. Fontos hír, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók a DESOK-ban tekinthetik meg a bajnokit.

“Elég régóta zárt kapuk mögött rendezik meg a mérkőzéseinket, így kicsit már hozzá is szoktunk ehhez, de természetesen nagyon örülünk, hogy visszatérhetnek a drukkerek – hangsúlyozta Szentes-Bíró Tamás. – Tudjuk, hogy a Berettyóújfalu botlott az előző fordulóban, bár azt nem szabad elfelejteni, hogy több kulcsjátékosa nem lépett pályára. Sajnos a Haladással vívott összecsapás nem a terveink szerint alakult, elöl és hátul is akadtak hibáink. A Mezei-Vill a bajnoki cím egyik esélyese, ennek ellenére nem feltartott kézzel lépünk pályára. Thiago és én is megkaptam az ötödik sárgát pénteken, így mi nem szerepelhetünk, ettől függetlenül bízom a srácokban” – hangsúlyozta a csapatkapitány.

Együttesünk Szombathelyen peches öngólokkal hamar kétgólos hátrányba került, de Szentes-Bíró a 23. percben 2-2-re módosította az eredményt. A folytatás aztán még két Hali-találatot tartogatott, így üres kézzel jöhettünk haza.

“Nem tudtuk megismételni azt a teljesítményt, amit a Veszprém ellen nyújtottunk. Ugyan 2-0-ról még felálltunk, ám nem voltunk elég élesek, talán ezzel magyarázható, hogy három öngóllal zártunk. Az akarással most sem volt baj, de ez egy balszerencsés találkozó volt. Szombaton hajnalban értünk haza, aztán a regenerációra fektettünk hangsúlyt” – zárta mondandóját Szentes-Bíró.

Futsal NB I felsőház 8. forduló
DEAC-MVFC Berettyóújfalu
2021. 05. 03. (hétfő) 18:30, DESOK

Bíró Ádám

Új szabályok a Grammy -díjnál

Pontot hozott a DEAC Szombathelyről

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek